marți, 25 august 2009

Workshopuri Radu Aneculăesi

După o experienţă de peste 15 ani în domeniu, colegul nostru Radu Aneculăesi organizează trei workshopuri dedicate PORTRETULUI de studio:

"Acest workshop se adreseaza pasionatilor de fotografie dornici sa foloseasca in mod creativ lumina in studio, sa experimenteze noi chei de lumina si sa afle secrete pentru a realiza portrete reusite.

Workshop-ul se desfasoara pe durata a doua zile, cate 4 ore, in intervalul 12-13, 26-27 septembrie si 10-11 octombrie 2009. Costul cursului este 300 ron.

Workshop-ul va fi sustinut de Radu ANECULAESI/www.proimage.ro si va avea loc in studioul foto PRO IMAGE

Detalii la radu@proimage.ro

Telefon 0722 211347 sau 0742 007839"

luni, 24 august 2009

Concurs EPSON - "Fii în rând cu profesioniştii"

Invit pe toţii membrii Noului Atelier de Fotografie să participe la noul concurs organizat de către EPSON România, "Fii în rând cu profesioniştii".

Mai multe amănunte AICI.

joi, 13 august 2009

La mulţi ani, Titel Popovici!...

Fotografii de Iulia Paşcanu

Pe 8 august Maestrul Titel Popovici a împlinit 71 de ani. O viaţă dedicată muzicii româneşti. O viaţă în care muzica sa a însoţit drumurile şi clipele a milioane de români. Ea a încântat şi pe membrii Noului Atelier de Fotografie la Cafeneaua cu Pixeli. Acordurile ne sunt încă vii în memorie...

La mulţi ani, Titel Popovici!... Vă aşteptăm din nou printre noi.

duminică, 2 august 2009

Lăpuşneanu de as'noapte...

Tata Mihai, împreună cu doamna Minodora retrăgându-se spre o sesiune foto la Râpa Galbenă

Radu Onofrei şi cu Viviana Dumitriu într-o sesiune foto

Doi dintre domnii epigramişti supăraţi pe dl Grumăzescu că le-a înlocuit sticla de "Lacrima lui Ovidiu" cu una de "Vin liturgic"

Dom Preşedinte Popescu atent la tot ce se întâmplă...

O înghesuială de nedescris era pe Lăpuşneanu ieri seară pe la orele 20. Lume multă, spectacole, tineri în costume de epocă, flori, standuri şi magazine deschise, ce mai... tot ce trebuie pentru o sărbătoare reuşită. Aproape că nu mai aveam unde să ne instalăm şi noi ecranul şi sculele pentru proiecţie. Până la urmă, prin amabilitatea d-lui Grumăzescu, o vitrină ne-a fost cedată pentru a ne lipi ecranul, domnii filatelişti ne-au făcut loc şi la 21,1o am început proiecţia. Cu o mică pauză de interviuri (pentru alţii, nu pentru noi), proiecţia a durat până la ora 1,00. A fost frumos. Lumea a fost interesată, iar, târziu, în noapte, rămăsesem singurul punct de interes vizual al străzii. Spre disperarea domnului Lucian Vasiliu, sub al cărui geam "magaoaia" noastră făcea gălăgie. Scuze, Prietene!... De-acu, la anu vom mai sta aşa de lunatici şi fără treburi pe acasă...

Mulţumesc colegilor de la Noul Atelier de Fotografie care au fost alături de noi, mulţumesc Tata Mihai pentru Diaporama "Floarea pădurii" pe care am avut posibilitatea să o vizionăm.

sâmbătă, 1 august 2009

1 spre 2 august

Noaptea albă a străzii Lăpuşneanu

Iaşi - serile de fotografie (proiecţiile V şi VI)

Fotografii de Anca Dorohoi
De sâmbătă 1 (de la orele 21,oo) şi pănă duminică 2 (până la orele 2,oo) august vă invit împreună cu Primăria Municipiului Iaşi, Galeriile Anticariat Dumitru Grumăzescu şi Noul Atelier de Fotografie să participaţi la Noaptea albă a străzii Lăpuşneanu. Membrii Fotoclubului "Mircea Oprişor" vor asigura patru ore de proiecţie de Diaporame.

Astfel, pe lângă Proiecţia cu numărul V, aparţinând colegilor clujeni Alexandra Albu, Mircea Albu, Cassina Adela Vass, Ionuţ Mocan (membri ai Asociaţiei "Artimage"), Radu Merişescu şi Vasile Dorolţi, vom avea şi proiecţia cu numărul VI, cu Diaporame aparţinând membrilor Fotoclubului "Mircea Oprişor", Anca Dorohoi, LAVANA, Alexandra Drăgoi, Roxana Gorea, Iulia Paşcanu, Viviana Dumitriu, Gabriela Doboş, Radu Aneculăesi, Ionel Onofraş, Florin Macovei, Vlad Negru, Sebastian Frai, Sebastian Bujor, Vlad Bălan, Cristian Popescu, Ştefan Vrănescu şi Ozolin Duşa. Mihai Cantea va proiecta "Floarea Pădurii", prima Diaporamă făcută în România.

Vineri, sâmbătă şi duminică pe pietonalul Lăpuşneanu va avea loc o nouă ediţie a Târgului anticarilor. Invit pe toţi membrii Noului Atelier de Fotografie să surprindă pe cardurile din dotare "parfumul" acestei manifestări numai bună de Diaporame viitoare...

P.S. Vă invit să vă deplasaţi şi în faţa Palatului Culturii, să fotografiaţi şi "Serbările Timişoreana"...