joi, 25 februarie 2010

26

Vă invit, Prieteni, luni 1 Martie, de la ora 18,oo, în foayerul Ateneului Tătărași pentru a vedea Expoziția ”26”, o rememorare a celor 26 de ani de la prima fotografie expusă de către mine.

Poate vom re-vedea câteva Diaporame, poate vom discuta despre Fotografia pe care o facem împreună, poate vom pune la cale câteva Proiecte pentru acest an. Sigur un pahar cu vin ne va încălzi inimile!

Vă aștept...

P.S. Domnul Dan Mititelu publică anunțul expoziției mele în Blogul Clubului Fotografilor (dacă aveți timp să căutați după 25 de poze). Îi mulțumec, și, în contra-partidă, voi comenta și eu, de acum încolo, expozițiile pe care Domnia Sa le face la Casa de Cultură din Copou...

4 comentarii:

M. Sherman spunea...

Draga Ozo,

Suntem nascuti la numai cateva zile departare, (eu sunt pe 9 Martie).
Pei, cu toate ca (uneori) ai fost un nesuferit total! :)
...mi-a facut placere sa ne revedem de curand la Iasi si, cine stie, poate vom mai avea ocazia sa mancam din nou cartofi prajiti gatiti de tine...pe undeva prin preajma Paris-ului! :)

Vreau sa fiu primu' amic care iti ureaza:

*** La Multi Ani cu sanatate ***
*** Lumina buna in fotografie ***

Cu aceasta expozitie, iti doresc sa ai mult succes , sa-ti fie rezervat un bine meritat loc in istoria fotografilor Romani de mare exceptie - alaturi de toti ceilalti prieteni si colegi ai nostrii comuni, sa ramai in istorie ca acel tip deosebit si necomformist pe care l-am cunoscut.

Si, pe langa cele de mai sus, anul asta sa-ti aduca tot ce-ti lipseste si-ti doresti!

Mark (Mugur).
www.marksherman.r8.org

noulatelierdefotografie spunea...

Mulțumesc, Coane Mugur. Cine știe...
La mulți ani fericiți, să fii sănătos și să faci multe fotografii de excepție!...

Iulia Pascanu spunea...

Mi-a placut sa vad in sfarsit pe hartie fotografiile din expozitia "26" (pe majoritatea le stiam din diaporame, dar nu e niciodata acelasi lucru). Cele mai vechi vin cu colturile indoite de vreme, cu marginile ingalbenite, cu unele insemnari. Fiecare poarta in spate o istorie despre cum se facea fotografie acum 10, 20, 25 de ani. Sunt imagini care fac intr-adevar o frumoasa pagina de fotografie romaneasca. Multumim Ozo!

Alecsandra Raluca spunea...

A fost o seara minunata in care am reusit sa descopar fiecare an de munca si niste povesti care cu siguranta vor ramane pentru noi, tinerii o amprenta in istorie. Ma bucur ca dupa acesti ani ne invatati cate ceva din experienta dumneavoastra si ne deschideti ochii spre o lume minunata.
Multumim!