marți, 27 ianuarie 2009

Noul Atelier de Fotografie

Pentru iubitorii de fotografie din Iaşi, 2008 a însemnat un an în care oportunităţile de apropiere către arta scrierii cu lumina au devenit tot mai numeroase. Atelierul de Fotografie organizat de către CCF a deschis drumul. Clubul Fotografilor, organizat de către Casa de Cultură Mihai Ursachi din Parcul Copou, condus de către Dan Mititelu, cât şi preluarea de către aceeaşi persoană a Iniţierilor în fotografie şi organizarea în spaţiul respectivei instituţii a unei Galerii permanente de gen au produs o emulaţie fără precedent la Iaşi. Independent de aceste tipuri de organizare, tinerii fotografi au simţit nevoia să aibă propriile forme de manifestare fotografică, astfel apărând Comunitatea Foto Iaşi şi Fotoclubul Mircea Oprişor. La ora actuală, în Iaşi se întâmplă cele mai multe evenimente fotografice din ţară. Şi acesta este numai meritul vostru, Prieteni!


Analizând oferta fotografică a celor două instituţii mai sus menţionate ne-am dat seama că ea nu acoperă în totalitate nevoile dumneavoastră de percepere şi exprimare fotografică. Noul Atelier de Fotografie încearcă, pe această cale, să ofere variante de rezolvare a acestor puncte deficitare.


Nu ne-am propus şi nici nu dorim a ne afla în concurenţă cu aceia care contribuie la educarea dumneavoastră fotografică. Dimpotrivă, vom încerca să le promovăm acţiunile pe Blogul nostru şi să participăm la toate manifestările pe care le organizează.


Sperăm ca demersul nostru să se bucure de succes în rândurile dumneavoastră şi, împreună, să reuşim a da un nou sens pasiunii noastre comune, FOTOGRAFIA...

5 comentarii:

adelinemaria spunea...

Ma bucura aceste veste!!Sa fie intr-un ceas bun! Vom avea cu siguranta multe de invatat intr-ale fotografiei si ma bucura faptul ca ni se ofera o noua ocazie de a invata impreuna!!

garneata spunea...

Veste bună primită azi, înfiinţarea Noului Atelier de Fotografie, aştept cu interes dezvoltarea acestuia.

Lavana spunea...

Sa ne bucuram,asadar!!!!!!!!!!!
Sa dea Domnul sa reusiti ceea ce v-ati propus!
Succes!

Anca ieseanca spunea...

Ma bucur si eu. Cind e vorba de fotografie, reusesc sa ma bucur ca un copil. Astept cu nerabdare ceea ce urmeaza.
Cer cu nori!

iftimie nicolae spunea...

super OZO....

vin cu placere . abia astept....

P.S. Sambata asta vii cu noi ?