duminică, 2 august 2009

Lăpuşneanu de as'noapte...

Tata Mihai, împreună cu doamna Minodora retrăgându-se spre o sesiune foto la Râpa Galbenă

Radu Onofrei şi cu Viviana Dumitriu într-o sesiune foto

Doi dintre domnii epigramişti supăraţi pe dl Grumăzescu că le-a înlocuit sticla de "Lacrima lui Ovidiu" cu una de "Vin liturgic"

Dom Preşedinte Popescu atent la tot ce se întâmplă...

O înghesuială de nedescris era pe Lăpuşneanu ieri seară pe la orele 20. Lume multă, spectacole, tineri în costume de epocă, flori, standuri şi magazine deschise, ce mai... tot ce trebuie pentru o sărbătoare reuşită. Aproape că nu mai aveam unde să ne instalăm şi noi ecranul şi sculele pentru proiecţie. Până la urmă, prin amabilitatea d-lui Grumăzescu, o vitrină ne-a fost cedată pentru a ne lipi ecranul, domnii filatelişti ne-au făcut loc şi la 21,1o am început proiecţia. Cu o mică pauză de interviuri (pentru alţii, nu pentru noi), proiecţia a durat până la ora 1,00. A fost frumos. Lumea a fost interesată, iar, târziu, în noapte, rămăsesem singurul punct de interes vizual al străzii. Spre disperarea domnului Lucian Vasiliu, sub al cărui geam "magaoaia" noastră făcea gălăgie. Scuze, Prietene!... De-acu, la anu vom mai sta aşa de lunatici şi fără treburi pe acasă...

Mulţumesc colegilor de la Noul Atelier de Fotografie care au fost alături de noi, mulţumesc Tata Mihai pentru Diaporama "Floarea pădurii" pe care am avut posibilitatea să o vizionăm.

Un comentariu:

david sorina spunea...

ce frumos ! ce frumoasa seara/noapte !
FELICITARI !
asta da regal fotografic...