



Mulţumesc şi conducerii Ateneului Tătăraşi care ne-a pus la dispoziţie spaţiul de expunere. Vor urma multe alte expoziţii minunate!...
Proiect aparținând fotografului Ozolin Dușa
- Tehnici de fotografiere Outdoor pentru Fotografia de Portret, Peisaj, Reportaj, Eseu, Stradală, Macrofotografie;
- Tehnicile şi trucurile Fotografiei de Nuntă şi Eveniment;
- Modalităţi de încadrare şi editare a imaginii;
- Cum să alcătuim un Portofoliu;
- Cum să alegem şi să edităm materialul pentru expoziţie;
- Pregătirea şi organizarea Portofoliului pentru admiterea la Facultate.
Consultaţiile vor fi realizate INDIVIDUAL în funcţie de ceea ce îl interesează pe Cursant, nivelul la care se situează în domeniul respectiv (începător sau avansat) şi programul acestuia.
Relaţii şi înscrieri pe adresa de mail: noulatelierdefotografie@gmail.com, sau la telefonul 0722 895 304
6 comentarii:
Adevarat, a fost o seara plina de peripetii, dar totul a sfarsit cu bine. Sper ca va placut tuturor, si la mai multe vernisaje. Multumesc tuturor care ati venit a fost o onoare pentru mine.
Alecsandra.
Felicitari Alecsandra!
Imi pare rau ca nu am putut ajunge la vernisaj! Frumoase fotografii!
Seara magica a fost seara aceasta.
Afara intuneric si-o ploaie/burnita/ninsoare incapatanandu-se a umple musai craterele din asfalt...
Inauntru.
Un soi special de lumina venind din fotografii, din cuvintele unui Ozolin caruia i se simtea emotia in glas si-a unei Alecsandre cu sufletul mai invapaiat ca parul si cu greutatea de a spune mai mult decat spuneau deja, in ramele din jur, FOTOGRAFIILE.
O lume in alb-negru mai ales, o lume de lumina si umbra, de miscare in nemiscare, o lume vazuta in detalii care scapa, peste care ochiul trece, detalii care se incapataneaza sa existe, paralel, langa noi, in coada ochiului.
Ma obsedeaza una dintre fotografii. Cea in care un baiat/barbat cu o camasa in carouri pare singura fiinta oarecum imobila intr-o masa miscatoare de corpuri, chipuri, oameni si obiecte in miscare. Omul acela pare singur in mijlocul unei multimi si pare ca-si tipa realitatea.
Realitatea paralela.
Sunt subiectiva. Sunt emotionata de ceea ce am vazut. E bine.
Si de parca expozitia n-ar fi fost de ajuns, am primit si un nesperat (sau sperat)bonus.
Diaporamele.
In care, puiul de Fotograf, dupa ce ne aruncase pe ganduri si in uimiri legate de concept art-ul etalat pe simeze si maturitatea ireala revarsata din fotografii, ne-a mai facut o bucurie/surpriza. Pentru ca ni s-a arata in haina de portretist. Atent, cu har, cu umor, cu tristete, cu suflet, cu arta. Intotdeauna cu suflet si arta.
Adaugati o coloana sonora in care Lennon ne vorbea despre oameni si ne invita sa ne imaginam, in care clopotele din Division Bell masurau cadente de lumina si umbra, ori in care Bregovici ritma tristeti multicolore.
Nu-mi ies din minte figurile de batrani si intrebarile din privirile lor.
M-am intrebat daca Alecsandra a fost fericita si Ozolin multumit. Poate ca a fost invers. Cine stie...
Ce simt eu, este ca multi oameni de acolo, cei mai multi, au avut motive in seara asta, sa fie fericiti. Si au motive sa se gandeasca la ceea ce au vazut.
La FOTOGRAFIE.
Multumesc, Alexandra.
Multumesc, Ozolin.
MM
Felicitaciones, felicitaciones!!
:)
Multumesc din suflet pentru tot ce ati scris despre aceasta seara, ma bucur nespus ca ati fost alaturi de mine si sper ca ne vom mai intalni cu timpul.
Alecsandra.
Mai vreau să spun şi eu ceva: Alecsandra are prospeţimea începutului, pe care puţini dintre noi o aveam la început. Are un ochi lacom, în care îngrămădeşte o lume ciudată, de o frumuseţe stranie, în alb şi negru (bine şi rău), în absoluturi, aşa cum îi stă bine să viseze unui copil de 16 ani. Privind fotografiile Alecsandrei, mi s-au rostogolit în minte cuvintele "deschide ochii şi visează" şi mi s-a făcut poftă să deschid aparatul. Alecs, e doar inceputul. Abia aştept să văd ce-ai mai visat.
Trimiteți un comentariu