miercuri, 17 martie 2010

INVITAȚIE

Primăria Municipiului Iași, Ateneul Tătărași și Asociația FOTOIAȘI vă invită Prieteni luni, 22 martie, de la ora 18.oo, în foayerul Ateneului Tătărași din Iași, să participați la vernisajul expoziției de Fotografie ”Shift+Ctlr+N=New Layer”, aparținând Mirelei Mihaela Cîmpeanu.

Mirela Mihaela Cîmpeanu este cel mai nou coleg al nostru, aflată și ea, așa cum v-am obișnuit, la prima expoziție. Veți putea vedea în imagini o lume fantastică, o lume închipuită grație prelucrărilor pe computer a imaginilor, o lume care ne îndeamnă la meditație. Până unde putem merge în manipularea digitală? Până acolo unde visele noastre ne împing. Totul este ca lumea pe care o creem să rămână credibilă. Expoziția lansează un Fotograf talentat, care își propune, și reușește, să ne întrebe și să-și răspundă. Dragostea pentru fotografie a făcut-o să-și învingă emoțiile și să ne arate ”farmecul” lumii din vis. Ce va urma? Vom afla împreună în timp...

6 comentarii:

fotomaniacu spunea...

Foarte tare afisul... bravo ei si felicitari ca mentineti sus drapelu...

Mihai Cantea spunea...

nu cumva trebuia CTRL? nu prea știu exact!!! Sau mai este și altceva tare în afiș?
Felicitări pentru acțiunile fotografice! De aceea aș prefera să nu mai spunem ...-foto=grafie

anca spunea...

Dar despre expozitia in sine nimic?
errare humanum est. Asta pentru afis. Sed perseverare, e pentru aia cu nodul in papura, ca am auzit ca e un subiect la ordinea zilei in marea, uneori mai putin mare, lume a fotografilor.
Vai,tre sa fiu atenta ce si cum fac, sa nu ma pomenesc cu ceva in cap de la ai de stau la panda la fiecare cotitura.
(de parca mi-ar fi frica!)
Ozo, nu modera ce-am scris, eu n-am nimic de pierdut. Am renuntat de ceva vreme la dorinta de a fi recunoscuta ca fotograf. Eu fac poze.

noulatelierdefotografie spunea...

Nu moderez nimic Anca. Accept si sa fiu înjurat. Dar sa știu de cine. Așa mi se pare corect. Când am scris undeva ceva, am scris-o mereu cu numele meu. Că a fost de bine, că a fost de rău...

noulatelierdefotografie spunea...

Cât despre ”pozele” pe care le faci, mă bucur pentru cei care vor avea șansa să le vadă pe simeze în aprilie...

anca spunea...

Eu nu ma mai bucur, sunt destui cei care au reusit, voit sau nu, sa-mi strice bucuria pozatului. O sa fac expozitia doar pentru ca am apucat sa promit. Nu mai exista, din punctul meu de vedere, absolut nicio placere sa ma agat pe simeze.