marți, 9 februarie 2010

Despre Premii și Concursuri

Pentru că prin alte părți se poartă clasamentele aruncătoare de praf în ochii larg deschiși ai șefilor și altor fraieri, clasamente demne de tiribombasticele raportări de dinainte de 1990, am întocmit și eo unul, așa, să nu-mi pierd antrenamentul. Având în vedere faptul că suntem doar o mână de oameni, fără vreo instituție în spate, rezultatele obținute depășesc cu brio pomelnicul concurenței. Mai țin să-i mai spun cocoșului Șef înfoiat în pene că ai mei sunt cei mai buni din zonă și că i-o pot demonstra oricând are mușchii lui chef. Dacă are!...

Pe Colegii de la ambele grupări care au obținut premiile îi felicit sincer și le doresc să le înzecească în 2010.


- Iulia Pașcanu - Locul 16 din 24 (cel mai bun dintre participanții din Iași) la concuesul ”Fii în rând cu profesioniștii” organizat de către EPSON și Nikon România.

- Iulia Antoniade - Premiul lunii septembrie la concursul cu tema ”Copii în parc” organizat de către revista Foto Magazin.

- Ionel Onofraș - Premiul UNIC la concursul organizat în cadrul evenimentului FOTOGENICA 2009 care a avut tema ”Pasiune”.

- Radu Aneculăesi - Premiul IV la concursul FOTOGENICA organizat cu participanții la evenimentul cu același nume de la Bran (fotografia colegului Vlad Negru a intrat în finala de 10, clasându-se pe locul 7).

- Alecsandra Drăgoi - Marele premiu FOTOMARATON 2009 (categoria tineret), Premiul pentru tema TANDEM categoria digital FOTOMARATON, Mențiune specială la tema PRIETENI, categoria digital FOTOMARATON.

- FOTOCLUBUL ”Mircea Oprișor” - Medalia de aur la CUPA FOTOCLUBURILOR 2009, organizată de către Asociația Artiștilor Fotografi din România.

Niciun comentariu: