joi, 14 mai 2009

Workshop "Fotografia Outdoor"

Sămbătă şi duminică am făcut primele fotografii din cadrul Workshopului FOTOGRAFIA OUTDOOR. Alături de mine s-au aflat Vlad BĂLAN, Alexandra DRĂGOI şi Ştefan VRĂNESCU.

În prima zi am fotografiat în Parcul Expoziţiei, la lansarea candidaţilor PSD pentru Parlamentul European, în parcul Copou, pe strada Lăpuşneanu, la Târgul anticarilor, vizionând, la final, spectacolul cu piesa "Lucia patinează" din cadrul Festivalului de teatru "Euro Art". Cele mai interesante imagini, discutate ieri la Cafeneaua cu Pixeli, după cum urmează:

Imagini de Alexandra DRĂGOI

Imagini de Ştefan VRĂNESCU

Duminică ne-am deplasat la Bârnova. Mănăstirea, satul, pădurea, au fost locaţiile în care am fotografiat. Am fost însoţiţi şi de trei dintre membrii activi ai Noului Atelier de Fotografie, Sebastian BUJOR, Sebastian FRAI şi Roxana GOREA.

Imagini de Vlad BĂLAN

Imagini de Alexandra DRĂGOI

Imagini de Ştefan VRĂNESCU

Imagini de Sebastian FRAI

Imagini de Roxana GOREA

Dacă pe Alexandra DRĂGOI o cunoşteam din prezentările anterioare avute la Cafeneaua cu Pixeli, pe Vlad BĂLAN şi Ştefan VRĂNESCU i-am văzut pentru prima oară la lucru. Alexandra şi Vlad, posesori de DSLR-uri au adus la Cafenea imagini interesante, bine văzute şi bine compuse. Am fost plăcut surprins de imaginile lui Ştefan, posesor al unui aparat compact. Chiar dacă nu ştie să prelucreze şi are, încă, probleme în a selecta cadrele cu potenţial fotografic totuşi, nativ, simte imaginea. Sunt sigur că va reuşi să îmblânzească aparatul şi să facă imaginile la care visează!...
După primele două zile, pot spune că, la final, vom putea oferi o expoziţie interesantă publicului iubitor de fotografie din Iaşi...

Un comentariu:

JustAsmallGirl spunea...

felicitari!
foarte frumoase fotografiile...