luni, 9 martie 2009

Expoziţie Vasile DOROLŢI în Polonia


In cardul FotoArt Festival (www.fotoartfestival.art.pl) care se va desfasura in Polonia, in orasul Bielsko-Biala in organizarea lui Inez si Andrej Baturo, va figura o expozitie de fotografii a lui Vasile Dorolti.

Vernisajul va avea lor in 13 martie ora 18 iar expozitia va sta pe simeze pana la 7 aprilie.
Galeriile poloneze au avut invitati de marca precum: Rosemblum, M. Kenna, Pedro Luis Raota, Amy Vitale si altii.

Vasile Dorolti a mai expus fotografie in Romania, Ungaria, Franta si Olanda iar lucrarile sale au fost publicate in reviste de fotografie "Photomagazine" (Romania), "Digital Foto" (Ucraina), "Lens Work" (USA), "Minolta Mirror" (Japonia).

http://www.baturo.art.pl/FCP/2009.html

Vasile DOROLŢI este un mare Prieten. Al Fotografiei şi al Fotografilor. Un Om molcom, dar cu mintea ascuţită ca un brici. O ieşire cu el la fotografiat va fi, sigur, de povestit nepoţilor. El însuşi este o Poveste. O poveste care există şi ne bucură clipele. Diaporamist veteran, Nikonist convins, stă lângă tine cu un fir de iarbă între dinţi, mai spune o glumă, mai te priveşte pe sub ochelari, pentru ca la sfârşitul zilei să-ţi arate o poză care te "ofileşte" definitiv. Nici nu ştii când a făcut-o. Doar era lângă tine. Dar e de zece ori mai bună decât ce ai tras tu pe acelaşi subiect. Maramureşean definitiv, Vasile DOROLŢI este acasă mereu pentru oricine îi calcă pragul. Slana şi pălinca cu care te îmbie au un gust aparte. Gustul Prieteniei necondiţionate. Cam aşa arată, în câteva cuvinte, VASILE 7 ZILE DOROLŢI, a cărui expoziţie OAMENI ŞI CRUCI, o mai puteţi viziona până pe 19 martie la Galeria de la Cafenea!...


Un comentariu:

Unknown spunea...

Felicitări pentru expoziţie.