duminică, 8 martie 2009

Workshop FOTOGRAFIA URBANĂ - 8 MARTIE

Fotografii de Anca DOROHOI

Fotografii de Alecsandra DRĂGOI

Fotografii de LAVANA

Fotografii de Alexandru ARDELEAN

Fotografii de Ozolin DUŞA

N-a fost o vreme fantastică dar am colindat prin Tătăraşi după imagini. Trei fete şi doi băieţi. Toţi isteţi!...

3 comentarii:

VladImpaler1801 spunea...

pacat de timpul pierdut... mai bine stateati in casa si mai invatati putin fotosop... si-asa vremea a fost cacacioasa. FELICITARI si LA MULTI ANI ! LAVANA... Cu adevarat fotojurnalist, in opinia mea, datorita fotografiei cu tramvaiul si tipul in trecere, crecii si cam incadrare, expunere, claritate, si tot ce o face sa fie BUNA! E singura FOTOGRAFIE care si VORBESTE... in rest doar poze... facts that happen every day. Cu unele santem chiar familiarizati. Deci sigur nu impresioneaza pe nimeni.
Vreti ghetouri? faceti excrusie in Botosani. Au blocuri cu scari neterminate, in loc de trepte, au doar pantele pe care urmau sa se toarne TREPTE. Vreti Iasi vechi, pai intre Copou si Sararie, va asteapta sa-l descoperiti... Vreti oameni saraci, duceti-va in hamalaua Tg. Cucului, impreuna cu tot Cuza Voda pe care autoritatile asteapta probabil sa se darame din cauza vechimii. De treci Carpatii spre vest, lumea reconditioneaza tot ce-i vechi si scoate adevarate bijuterii din aceasta arhitectura. Pentru natura avem iasiul INCONJURAT de paduri si foarte multe parcuri.
NUMAI IN TATARASI NU ! si alte asemenea Pacurariului, cartierelor Bularga si care o mai fi. HAI SA FIM SERIOSI! PUTINA IMAGINATIE DRAGI AMICI FOTOGRAFI !

Blogu'lu oZo spunea...

Este drept, sunt momente în care imaginaţia ne joacă feste. Ce pot să-ţi spun este că fiecare dintre imaginile despre care vorbeşti are un mesaj. Şi, aşa cum am convenit, astă seară, la Cafenea, vom încerca să-l desluşim împreună. Eu te aştept. Poate fi o Poveste frumoasă!...

anca spunea...

- 3/4 din comentariu trebuia adresat altcuiva, sau altora.
- locuiesc in "hamalaua" Tg. Cucului.
- in timpul liber fac ce vreau si fotografiez sau pozez ce vreau si cred de cuviinta.