marți, 16 iunie 2009

Pagina de istorie!...

Imagini de Gabriela Doboş

Maestrul Titel Popovici, o istorie vie a muzicii româneşti a cântat şi ne-a încântat ieri la Cafeneaua cu Pixeli. Prin muzica Domniei sale l-am comemorat pe Mihai Eminescu. A fost o seară magică. Muzica s-a împletit şi s-a contopit cu fotografia. Clapele pianului, mângâiate de degetele Maestrului, au plâns, au oftat, s-au bucurat alături de sufletul nostru. Eu unul m-am simţit mic, mic, mic, ascultând muzica divină. Este greu de povestit în cuvinte. Parfumul serii de 15 iunie 2009 ne va bântui multă vreme prin amintiri. Mulţumim Titel Popovici pentru seara de basm oferită. Mulţumim Lavana că ne-ai facilitat această întâlnire!...

Mai multe date despre Titel Popovici AICI... Despre fotografiile prezentate de colegii noştri, mai pe seară!...

2 comentarii:

Unknown spunea...

A fost cu adevarat o seara minunata. In scurt timp o sa vedem si un mic clip video. Multumim tuturor celor care si-au adus contributia la ne bucura privirile si auzurile.

fotomaniacu spunea...

Superb! Incredibil! Si foarte frumos!
Mai da comunicate de presa de ce nu faci coane? Sa stie si prresa? Macar aia de specialitate? Ca nu stie nimeni ce faceti. Faceti bine, dar nu stie nimeni. Nu e pacat? Asa toti cretinii o sa se intrebe inca o mie de ani cine esti sau ca sa fiu corect, cine suntem.